Valitse sivu

KEHITYS MUUTOS TARINA

”Innokkaina ja uteliaina, suurella sydämellä luomme kumppaneidemme unelmaa ja tarinaa.”

MARKKINOINTITIIMIMME

Hyvähenki syntyi kolmen ihmisen kohtaamisesta. Yhteistyömme on avointa ja mutkatonta, jokaisella on oma uniikki osaamisalueensa. Teemme työtä pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin täsmällisen tarkasti.

Heittäydymme mukaan asiakkaan tarinaan; kehitämme ja toteutamme yhdessä tarvittavat reseptit vaativimpiinkin haasteisiin. Inspiroidumme ja samaistumme helposti, uskallamme myös ehdottaa, kyseenalaistaa, emmekä pelkää sanoa sitä ääneen. Toinen toisistamme voimme ylpeästi sanoa, että tulemme toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja meille lähtökohta olet sinä, ihminen ihmiselle. 

ISÄKARHU

Juuso, tässäpä mies jolla on sydän paikallaan, eikä varmasti jätä tapaamisen jälkeen ketään kylmäksi! Juuso nimittäin on tunnettu halailijana ja ehkäpä sinäkin saat tapaamisen päätteeksi mojovan halin. Hänellä on esimiestaitoja sekä tarkkaa myynnillistä näkemystä ja kokemusta suuristakin ympyröistä. Juusossa asuu lempeä ja leppoisa isäkarhu.

TAIKALINTU

Marjo on suunnitellut niin suuria kuin pienempiäkin graafisia kokonaisuuksia. Hänellä on laaja kokemus painetusta ja digitaalisesta mediasta. Graafiset ohjeistot, Logot, esitteet, pakkaussuunnittelu, somemarkkinointi, autoteippaukset, messumateriaalit — you name it, Marjo tekee!

KULTAKALA

Henkka on myynnin ja erityisesti tuotekehityksen vankka ammattilainen. Hän on tiimityöskentelijä ja vahvimmillaan silloin kun saa lyödä tiskiin uudet markkinoinnin ideat ja keinot. Henkka ui kuin kala vedessä, niin pienemmissä lammissa, kuin isoissakin merissä. Hän tunnistaa asiakkaan tarpeen ja muotoilee vaikeatkin ideat helposti ymmärrettävään muotoon.